“Gewoon omdat het de lekkerste olijven zijn als je eraan begint
kan je niet meer stoppen mmmmm” [Marja Baier]
“Het zijn gewoon echt de lekkerste olijven. Probeer ook
eens de pittige olijven, hmmm.” [susanne Schutzmann]
“Lekkerder olijven bestaan er niet!” [Patrick de Boer]
“Lekkere zoete olijven , stukje oude kaas met een goed glas rode wijn
Mijn moment van genieten” [Karl Vandegaard]
Al onze producten worden voorzien van nieuwe etiketten met onze nieuwe huisstijl
Samen met onze nieuwe huisstijl presenteren wij u onze nieuwe website
….wil je alles volgen ga dan naar onze website of Facebook pagina
DE SMAAKSENSATIE'S VAN DE LEKKERSTE OLIJVEN
4 toppers voeren het assortiment aan: zoet, mix ,likeur en pittig.
De Spaanse smaaksensatie bij de borrel! Vers geplukte olijven worden
met een uniek recept vervaardigt tot een ware smaak sensatie.
DE GESCHIEDENIS
In de jaren negentig had Sylvia Robbers, een zeer goed lopend restaurant in de Hanze stad Deventer. Bij het uitreiken van de kaart kregen de gasten stokbrood met kruidenboter en olijven. Olijven dat lusten we niet werd er vaak gezegd, want we hebben het over een periode waar in nog bijna geen olijven werden gegeten.
DE LEKKERSTE OLIJVEN!
De Lekkerste Olijven, is al jaren een succes! Waar komt dat succes vandaan. Ten eerste, de olijf die we gebruiken is de Spaanse Hojiblanca olijf, dit is een steviger olijf. Bij de productie worden de olijven onderworpen aan een controle, de olijven die worden verwerkt zijn van top kwaliteit. Het marineren van de De Lekkerste is een geheim procede, maar door deze manier van marineren krijgen de olijven hen bijzondere zoete smaak. Ook zorgt het marineren voor een langere houdbaarheid.
lees meer
alles over olijven
lees meer